Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Testovali jsme pro Vás – lázně Mšené

Lázně Mšené, které se nacházejí asi 50 km od Prahy u Roudnice nad Labem, se prezentují jako oáza klidu a pohody. Při jejich návštěvě skutečně pocítíte, že Vaše problémy a stres jsou pryč a Vy si užíváte jen malebné přírody, lázeňské atmosféry a necháváte se hýčkat různými procedurami.

V lázeňských domech, z nichž většina už prošla důkladnou rekonstrukcí, najdete pohodlné bydlení v pokojích s příslušenstvím.


Lázeňské procedury se poskytují v centrálně položeném domě Říp, kde je i hlavní recepce. Různé další wellness procedury a služby péče o tělo (kosmetika, manikúra, pedikúra, kadeřnictví) spolu s fitness se nacházejí v samostatném objektu, který je jen pár kroků od architektonického skvostu lázní. Tím je secesní objekt zvaný Dvorana, kde se klienti stravují. Dvorana zve také k příjemnému posezení v lázeňské kavárně.

V lázních Mšené je k dispozici velmi kvalitní přírodní léčebný zdroj, a tím je místní slatina, která se používá na peloidní obklady nebo jako přísada do koupelí. Z uvedeného je tedy zřejmé, že sem přijíždějí hlavně lidé s problémy pohybového aparátu, záněty nervů a funkčním onemocněním páteře.

Vedle klasické komplexní nebo příspěvkové lázeňské léčby je nabízena celá řada wellness a beauty pobytů pro samoplátce – ať jsou to pobyty víkendové, regenerační nebo relaxační. Ve vzdálenosti 600 m od lázeňského areálu se rozvíjí relaxační a sportovní centrum Relax Club, kde je možné využít tenisový kurt s umělým povrchem a večerním osvětlením, volejbalové hřiště a malé lehkoatletické hřiště. Další lázně a wellness hotely si vychutnejte se specialistou na wellness a lázně.

 
Tagy: ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist