Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Západočeské lázně

Kouzlo tradic a moderní péče

Dnešní článek ze světa lázní a wellness Vás zavede do nejtradičnější části České republiky. Jedná se o oblast západních Čech, kam patří lázně Františkovy Lázně, Mariánské Lázně a Konstantinovy Lázně.

Tyto troje lázně mají svá specifika a rozhodně nejsou stejná. Samozřejmě se snaží o nejnovější trendy v léčbě a wellness.

Františkovy Lázně

Nejprve si blíže představíme lázně Františkovy Lázně. V roce 2009 tyto lázně obdržely ocenění lázeňská společnost roku. Není divu, protože lázně prochází neustálým vývojem. Mezi skvosty v ubytování patří jednoznačně lázeňský hotel Imperial. Leží v klidném parku a je obklopen krásnými, upravenými zahradami. Mezi novinku patří také Aquaforum, kde se vyřádí nejen děti na tobogánech, ale i dospělí na různých vodních atrakcích. Aquaforum je spojeno s lázeňským domem Pawlik. Pro hotelové hosty je vstup do bazénů zdarma.

Konstantinovy Lázně

Další lázně, které jsme navštívili byly Konstantinovy Lázně. Lázně patří k menším v západních Čechách, o to jsou ale blahodárnější. Lázeňské domy jsou rozprostřené po celém lázeňském parku. Mezi největší lázeňské domy patří Jirásek a Prusík. Lázeňský dům Prusík je nyní nově propojen s novým wellness centrem Konstantin. Toto wellness centrum splňuje moderní kritéria wellness. Svým klientům nabízí saunový svět, whirpool a také bazén.

Mariánské Lázně

Snad nejznámější lázně v tomto kraji jsou Mariánské Lázně. V těchto lázních se snoubí elegance a tradice. Služby Mariánských lázní jsou na vysoké úrovni. Je zde situován i 5hvězdičkový hotel Císařské lázně, který patří k dominantám lázní. Hotel představuje vrchol luxusu v tomto kraji. Mariánské Lázně samozřejmě nabízí spoustu wellness programů, včetně pobytů jen pro dámy nebo pro pány. Kulturní vyžití je také na velmi dobré úrovni. Rozhodně se zde nebudete nudit.

Ať už se rozhodnete pro jakékoliv západočeské lázně, neuděláte chybu. Každé jsou krásné a rozmanité.

 
Tagy: , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist