Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Lázně jako prevence

Na začátku našeho speciálu o lázních a lázeňství obecně bychom Vám rádi představili naši společnost. Na trhu působíme od roku 2006 pod názvem cestovní kancelář Relax & Wellness. Naší specializací jsou pouze lázně a wellness hotely.

Naší snahou je uspokojit rozličné požadavky našich klientů a nabídnout jim nejlepší servis při výběru pobytu v lázních nebo wellness hotelech. Jelikož sami po lázních hodně cestujeme, snažíme se vybírat takové, které by Vás mohly zaujmout. V úvodním článku bychom Vás rádi informovali o užitečnosti wellness a lázeňských pobytů.

Lázně pro všechny

Relaxace, osvobození od stresu a péče o vlastní tělo a duši není jen výsadou vyvolených, ale je to záležitost, na kterou mají právo naprosto všichni. Investice do vlastního zdraví je investicí do budoucnosti, která se vyplatí. Lázeňská zařízení připravují pro své klienty speciální balíčky, které v sobě spojují různé typy aktivit pro rozdílné věkové skupiny.

Lázně se přímo předhánějí v pestrosti nabízených procedur, od těch nejklasičtějších typu minerální koupele, rašelinového zábalu nebo klasické masáže, kterou jistě každý z nás ocení, až po ty nejexotičtější. Za všechny jmenujme např. zábal v banánových listech, koupel s esencí z čajové růže, masáž lávovými kameny, čokoládovou nebo medovou masáž, ayurvédu, shiatzu, trénink tai-či a mnohé další. No řekněte, nezní to lákavě?

Lázně jako dárek

V poslední době se doslova hitem staly dárkové poukazy na jakýkoliv pobyt z naší nabídky. A to je dobré mít na paměti, jelikož příležitostí k darování pobytu je stále celá řada.

Víkendový pobyt

Velkým trendem poslední doby jsou víkendové pobyty, které patří k nejoblíbenějším způsobům relaxace. Pokud se rozhodnete pro víkendový pobyt, doporučujeme objednávat minimálně měsíc i více dopředu. Lázně se snaží o zpestření víkendových pobytů pomocí balíčků, které obsahují stravu, ubytování i procedury. V průběhu pobytu absolvujete v průměru 1-2 procedury denně.

Wellness programy

Pro všechny bez ohledu na věk a povolání jsou připravené wellness programy.
Z nabídky lázeňských zařízení vybíráme:

  • manažerské programy
  • antistresové programy
  • wellness&beauty
  • programy pro páry
  • anti-age programy
  • redukční programy
  • detoxikační programy
  • golf & spa

Cenová nabídka

Rozmanitost se samozřejmě týká i cen – v českých lázních můžete strávit dovolenou velmi levně, avšak pokud si rádi dopřáváte i luxus, je nabídka českých lázeňských zařízení velmi široká. Do naší nabídky zařazujeme jen takové lázně, které splňují přísná kritéria wellness & spa trendů.

Přejeme příjemné chvíle pří výběru lázeňského pobytu :)

 
Tagy: ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist