Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Termální lázně Velké Losiny

Co se Vám vybaví, když slyšíte Velké Losiny? Někdo si vzpomene na známý renesanční zámek, jinému se vybaví výrobna ručního papíru, dalšímu zase nechvalná historie čarodějnických procesů. V poslední době jsou to ale stále častěji termální lázně.

Od října 2008 se totiž staly součástí velké skupiny Royal Spa a začala jejich výrazná proměna, která stále ještě probíhá a po jejímž dokončení se lázně stanou jedněmi z nejmodernějších v republice.

Nabídka lázní Velké Losiny

Svým klientům lázně Velké Losiny nabízejí jak klasickou lázeňskou léčbu, vhodnou pro pacienty s poruchami pohybového aparátu a neurologickými problémy, tak i pobyty pro samoplátce. V nabídce najdeme klasické týdenní programy sloužící k dobití energie, odpočinku a relaxaci s celou řadou procedur – např. masážemi, koupelemi, zábaly apod.

Pokud nemáte čas strávit v lázních celý týden, pak je tady pro Vás nabídka krátkodobých nebo víkendových pobytů. I během těchto dní si můžete dopřát skvělý odpočinek, který Vám vrátí energii. Velmi oblíbený je pobyt chuť termálů. Procházka v lázeňském parku je doslova balzámem pro oči zejména na jaře, kdy kvetou azalky a rododendrony. Právě díky této flóře bývají někdy Velké Losiny označovány jako Moravské Průhonice.

Nabídku pobytů v lázních Velké Losiny doplňuje možnost výletů v nádherné přírodě Hrubého Jeseníku nebo za turistickými zajímavostmi blízkého i širšího okolí. Přijeďte se tedy na vlastní oči přesvědčit o proměně těchto moravských lázní. Veškeré další lázně naleznete na našem webu.

 
Tagy: , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist