Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Víkendové pobyty v lázních

Dnes bychom Vám rádi nabídli tip na zajímavé strávení volného času mimo domov. A přitom můžete udělat i něco pro své zdraví tělesné a duševní. Ještě Vás nenapadlo strávit víkend v lázních?

Pořád si myslíte, že do lázní patří jen starší a nemocní lidé? Vysvětlíme Vám, že lázeňská zařízení se přizpůsobila moderním trendům a nabízejí i kratší, tzv. víkendové pobyty i pro zcela zdravé lidi.


Tyto pobyty jsou koncipovány jako vyloženě relaxační a mají Vás zbavit únavy jak fyzické, tak psychické. A pokud pracujete v turnusovém režimu, můžete tyto pobyty klidně absolvovat i během pracovního týdne.

Ještě stále váháte? Přijměte tedy od nás několik námětů na zajímavé pobyty. Pokud máte rádi přírodu a pěší turistiku, můžete tyto krátké pobyty strávit v lázních Jeseník nebo Karlova Studánka. V obou lokalitách se snoubí krásná příroda s moderními balneoprovozy. Novinkou v Jeseníku je balneopark otevřený v loňském roce, kde můžete některé procedury absolvovat přímo v přírodě. Jestli dáte přednost menším lázním, tak se vydejte Velichovek, kde na Vás čekají třeba čokoládové nebo bahenní rošády jako čtyřdenní pobyt, který si můžete objednat buď od čtvrtka do neděle nebo jako cenově výhodnější variantu od neděle do středy.

Jestli se věnujete rádi cykloturistice, tak i pro Vás máme tip – víkend v lázních Lednice, které se nacházejí ve známém Lednicko-valtickém areálu. Zde můžete spojit zdravý pohyb na kole s péčí o tělo v atraktivní lokalitě jižní Moravy. Stále nic pro Vás? Tak co víkend v lázních Teplice nad Bečvou s programem mořské klima? Nebo víkendový pobyt na zámku ve Vráži u Písku? Tady se můžete přenést jakoby do pohádky a zajistit si ubytování ve skutečných zámeckých pokojích, které prošly důkladnou rekonstrukcí.

A pokud byste si rádi dopřáli trochu luxusu s nádechem orientu, tak i pro Vás máme nabídku – velmi moderní lázeňský resort Tree of Life v lázních Bělohrad. Vidíte, že opravdu každý si může vybrat podle svého přání a finančních možností. A pokud nechcete cestovat zrovna s partnerem nebo partnerkou, tak Vám můžeme nabídnout i pobyty pro dámy nebo pro pány. Přesvědčte se sami a navštivte naše webové stránky, kde najdete ucelenou nabídku jak víkendových pobytů v lázních, tak pobytů ve wellness hotelech. Existují také specializované pobyty pro dámy i pobyty pro pány, takže si můžete každý vybrat ten svůj pobyt a absolvovat pobyt společně.

Přejeme Vám šťastnou ruku při výběru Vašeho relaxu.

 
Tagy: , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist