Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Wellness hotely a jejich přínos

Dnes bych Vám ráda představila wellness hotely, které určitě stojí za Vaši návštěvu. Nejprve si řekneme, co takový wellness hotel musí splňovat, aby byl oficiálně nazýván wellness hotelem.

Špičkové vybavení wellness hotelu musí splňovat kritéria wellness and spa. Tato kritéria zahrnují vlastní bazén, saunový svět, relaxační místnost, případně ledovou studnu, tepidárium, tropický déšť apod. Luxusní prostředí a procedury zaručují maximální odpočinek a relaxaci.


Neméně pestrá by měla být také nabídka doplňujících procedur jako je thajská masáž, masáž horkými mušlemi, brusinková kúra, koupel champang, havajská masáž a další. Tento vysoký standard služeb a ubytování splňuje například nový Tree of Life v lázních Bělohradu. Moje osobní zkušenost s tímto wellness zařízením je víc než pozitivní. Ke kvalitnímu wellness patří i skvělá kuchyně, která v resortu bezpochyby je. Také vybavení pokojů je velice nadstandardní a splňuje čtyřhvězdičkový standard. Každý pokoj má svůj prostorný balkón, z kterého je hezký výhled. Opravu doporučuji k návštěve tento resort.

Dalším wellness hotelem vyšší úrovně je hotel Lanterna – Velké Karlovice . Samotný hotel se nachází v Chráněné krajinné oblasti Beskyd. Svým novým wellness se řadí mezi opravdovou špičku v České republice. L-Spa centrum je koncipováno jako kombinace mokré zóny s bazénem, whirpoolem a saunovým světem, doplněné masážemi a kosmetickým studiem pro muže i ženy. Celý prostor se rozkládá na ploše 250m2. Zvláště ve večerních hodinách má wellness své kouzlo a atmosféru díky romantickému prostředí a intimnímu osvětlení svíčkami. Celý prostor působí velmi blahodárně na tělo i duši.

Jaké pobyty ve wellness hotelech na Vás čekají?

V nabídce je dnes nespočet antistresových a wellness pobytů. Jsou také specializované pobyty šité na míru manažerům, kteří jsou velmi vytížení a potřebují intenzivní relaxaci. Mnohdy wellness hotely i lázně nabízí aktivní odpočinek v podobě sportovních aktivit jako jsou tenis, golf, squash apod. Většina těchto zařízení má vlastní bazén, saunový svět, hydroterapii, luxusní procedury a relaxační místnost.

Mezi novinky ze světa wellness patří ajurvedské masáže, jávské masáže, luxusní ošetření pleti, hammam, rasulbald atd. Do nabídky zařazujeme lázně anebo wellness hotely, které splňují jasně daná kritéria wellness and spa. Moderní spa nabízí oázu naprosté relaxace, odpočinku a klidu. Veškeré služby bývají “pod jednou střechou”, což je velice pohodlné pro klienty.

 
Tagy: , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist